Irreversible

No solia expressar en català quan escric en aquí, però últimament és la manera més factible de revelar més enllà de alguns elements.

Entre egoïsme i altruisme, havia de triar, aquesta elecció no és gens complicada, no obstant darrere amaga una serie d’escenes plena de drames i comèdies. Hi ha gent que no comprèn els valors de la vida, hi ha gent que lluita amb la seva il·lusió, hi ha gent que queixa per tot, hi ha gent que comparteix de tot i també hi ha gent que creu un destí final. Bo i dolent, aquest món hi ha massa ambiguïtats, si ens centrem en trobar un equilibri, no tardarem en morir per això perquè no tenim temps suficient, encara que tinguem una vida eterna, no crec que la civilització humana hagi trobar algún equilibri més perfecte que el de la natura.

Abandonar és perquè no és pot compaginar amb el ritme que estem portant, és veritat que hi ha un proverbi xinès (i estic segur també en altre idiomes): “to concentrate on trivial matters to the neglect of important ones“. Sí amb això, però la xarxa vital és tan complicada que ni sabríem on acabar-ho tot, per tant, el que era menys urgent podrà ser més important del día de demà, i la flor d’avui pot ser la semilla de demà, una cosa és pot recuperar però…

Una sensació, un sentiment o una emoció no podrà ser mai recuperable, es mor en aquell instant, i mai serà igual encara que tornés a passar. Per això, cada decisió que optem, hem de ser responsable del nostre fet, responsable d’analitzar el nus de decisió i seves possibles conseqüències, responsable de prendre el camí següent.

Però sí, tot en funció de la prioritat que donem per la nostra saviesa.

Advertisements

About Swordsun

Just try to impact the world although nothing can change the world.
This entry was posted in Personal. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s